Home Singles GOLD PANDA – Plastic Future (Skee Mask Remix) (City Slang/Konkurrent)

GOLD PANDA – Plastic Future (Skee Mask Remix) (City Slang/Konkurrent)

by Bart Verlent

De Londense producer en songschrijver Derwin Schlecker debuteerde in 2009 onder de naam Gold Panda. Hij maakt warme, emotionele, elektronische muziek waarin hij UK garage, postdubstep, folktonica, ambient, microhouse en minimal techno verwerkt. In 2016 verscheen zijn derde langspeler Good Luck and Do Your Best waar vorige maand pas het vervolg The Work op verscheen.

© Gold Panda

In de zes jaar tussen de twee albums nam Gold Panda tijd voor zelfreflectie, en om zich te verbeteren. Uit dat album koos Derwin het nummer Plastic Future om eens flink door de mixer te halen. Terwijl het origineel eerder een rustige electro track is waarin hij ambient met minimaltechno mixt, is deze Skee Maks Remix eerder opzwepend door de gedreven beats en percussie terwijl de ambient soundscapes voorbij vliegen.

Gold Panda is uniek in het electromilieu. Wat de man maakt klinkt altijd origineel en enorm dansbaar. Het is zeker de moeite om hem aan het werk te zien en je over te geven aan zijn intense sound. Op 14 april 2023 komt hij naar de Antwerpse Trix.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More