Home Singles GO! GO! DURANGO!!! – Yours To Ruin (Eigen Beheer)

GO! GO! DURANGO!!! – Yours To Ruin (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Go! Go! Durango! is het project van de Antwerpse singer-songwriter Thomas Meeuwis. Hij treedt al sinds 2012 op onder deze naam. Soms solo, op andere momenten wordt hij vergezeld door collega muzikanten. Dit jaar vond Meeuwis eindelijk de tijd rijp om zijn nummers op te nemen in de studio. Hij trok de Big Dog Recordings studio in met producer Tim van Doorn.

(c) Go! Go! Durango!!!

In oktober verscheen zijn debuutsingle The Face That You Wear waarin we kennismaakten met zijn indrukwekkend geluid en zijn subliem songschrijverstalent. Ook de tweede single Yours To Ruin is een prachtig pareltje. Thomas heeft een zalige, helende stem die perfect past bij deze warme compositie. Ook de knappe gitaarpartijen klinken imposant.

Hier en daar horen we wat americana invloeden maar Go! Go! Durango!!! heeft vooral een eigen, sterke sound die zorgt voor kippenvel. Hopelijk heeft Meeuwis nu de smaakt te pakken om nog meer nummers in te blikken, want deze kerel heeft bakken talent.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More