Home Singles GLOWLANE – Make My Day (Shikimi Records)

GLOWLANE – Make My Day (Shikimi Records)

by Bart Verlent

Vorige maand kregen we de eerste single van Glowlane in onze mailbox. We waren sterk onder de indruk van de catchy single Pop Star en de originele sound van deze Molse band. Het viertal trok vorig jaar de studio in en ze hebben genoeg songs in hun achterzak om een album uit te brengen. Maar we krijgen nu eerst een tweede single.

(c) Glowlane

Make My Day opent met knallers van drums en een gitaarriff die je onmiddellijk meesleurt. Met zo’n stevig begin kan er al niet veel mis gaan. Daarna duwt Glowlane wat op de rem om vervolgens terug de boel te laten ontploffen. Dan krijgen we een aanstekelijke break met vreemde samples en eindigt het nummer nog met een sublieme sloophamer van een outro.

Wij geloven best dan hun “rebooted brain” nu beter werkt want dit nummer is enorm straf. Glowlane goochelt met verschillende genres en maakt er een eigen sublieme mix van. Als deze gasten live dezelfde wall of sound kunnen neerzetten dan kunnen we nog veel verwachten van deze unieke band.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More