Home Belgisch GLINTS – Lemonade Money.

GLINTS – Lemonade Money.

by Roel Vandierendonck

Weer een van de zovele rappers die zich proberen te profileren… Dachten we.

Glints toont met deze nieuwe single aan dat het genre – verrassend genoeg – toch nog steeds heel wat nieuwe zaken te bieden heeft.

Zodra je de stem hoort zou je meteen denken dat het een of andere voetbalfan uit Birmingham is die zijn frustraties in een nummer gooit, en dit bedoelen we in de meest positieve manier mogelijk. Een stem waar je meer van wil horen, anders dan wat we verwachtten, een combo van zuiver, zacht, meedogenloos, vlot en happy.

Er zit meer in een liedje dan je denkt bewijst Glints dan ook weer volledig.
De vrolijke beat brengt je snel aan het dansen en ook de Oosterse melodie die af en toe in het nummer tevoorschijn komt doet je verlangen naar warmere oorden. Dit afgewisseld met wat synths, backing vocals, effecten op de zang, meerstemmigheid,… maakt het alles behalve saai. Een zomerhit die net voor de winter gedropt wordt.

Het is helaas nog wachten tot 6 maart voor het volledige album tevoorschijn komt, maar we zijn zeker dat ons geduld zal beloond worden. De release zal meteen gepaard gaan met een – hoogstwaarschijnlijk – epische show in de Ancienne Belgique.

Gewaagd en fantastisch, dat is de nieuwe van Glints in een notendop.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More