Home Singles GLINTS – Alarm (ft. Jan Paternoster)

GLINTS – Alarm (ft. Jan Paternoster)

by Bert Geurts

Als voorbode van zijn album The Dark Deluxe! dat begin november uitkomt en verrassende samenwerkingen brengt met o.a. Roméo Elvis, Daan en Faisal, smijt opperhoofd Jan Maarschalk Lemmens de single Alarm in de ether.

De bijhorende videoclip begint met een krijsende oproep, begeleidt door de strakke gitaarriff van Jan Paternoster, alsof het een intro kon zijn van een Deep Purple song. We zien beiden als ware Jehova getuigen huis aan huis de mensen proberen te doen inzien dat we niet goed bezig zijn.

Glints groeide op in Groot-Brittanië en dat horen we ook in zijn spuwende rhymes die niet onder moeten doen voor klinkende artiesten als Dizzee Rascal, Mike Skinner en Little Simz.

Die woede, onbegrip en frustratie eindigt hilarisch wanneer Jan als een streaker op een voetbalveld van Anderlecht de naakte waarheid uitspuwt, helaas voor een leeg stadion. We zijn benieuwd of dit alarm zal gehoord worden.

Glinstagram – Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More