Home Belgisch GLAUQUE – ID8 (Eigen Beheer).

GLAUQUE – ID8 (Eigen Beheer).

by Jan Van Coppenolle

Het vijftal uit Namen dat met hun sfeervolle elektronica tweede werd tijdens de finale in de Botanique van Concours Circuit 2018 heeft een nieuwe single uit.

(c) : Ann Cnockaert

ID8 is weliswaar een stukje filmische muziek maar klinkt helaas wel een beetje als een B-kant van 65daysofstatic. Drie minuten moeten we wachten… drie minuten wordt het nummer opgebouwd dus. Het valt stil en start terug op. En nog een paar keer. Dan krijgen we nog even onverwacht een apotheose zonder verder al te veel verrassingen en dan is het gedaan.

We hopen verdomme dat we hiermee een review hebben geschreven waar we in de toekomst met schaamte op mogen terugkijken. Dat we onze stelling moeten herzien en dat dit nummer past in een heel œuvre van spannende, gedurfde, eclectische, synthetische, krijg-je-wel-kippenvel-van-gaat-de-hartslag-plots-sneller soundtracks, zoals hun vorige singles Plane en Robot, maar dan anders.

Hou ze in de gaten, deze Glauque. En verschil vooral van mening wat deze track betreft…

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More