Home Singles FUIS – Norway

FUIS – Norway

by Bart Verlent

Sophia Keck kennen we als zangeres van de Balkan folk van Trio Pletenitsa. Maar deze talentrijke Nederlandse zangeres begon haar muzikale carrière op de Herman Brood Academie waar ze samen met Hugo Zuiker (La Loye, Sam & Julia), Robin de Geus (Neomi, Juliet,…) en Samuel de Smit de band Find Us In Slumberland opstartte. Vorig jaar maakte deze band een doorstart onder de naam Fuis en op 31 mei mogen we de debuutplaat Here’s To Asking For Help van hen verwachten.

© Fuis

Norway is afkomstig van het te verschijnen album en daarin neem Fuis ons mee op een reis door de rustgevende landschappen van het Noorse land, als een krachtige herinnering aan het belang van loslaten om gekoesterde herinneringen te behouden. Het is een sfeervol, dromerig nummer met subtiele elektronica, een ingetogen ritmesectie, af en toe een vleugje gitaar en de fantastische stem van Keck die het nummer perfect inkleurt.

Fuis levert opnieuw een knappe track af die boeit tot de laatste seconde. Hopelijk stelt de band het debuutalbum ook in ons land voor, want momenteel staat enkel Nederland op de agenda.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More