Home Singles FROZE x JOPPE TANGHE – Ogenblik

FROZE x JOPPE TANGHE – Ogenblik

by Ann Cnockaert

Froze en Joppe Tanghe brachten samen het nummer Witte Wolke uit. De track werd een hitje op Studio Brussel, in de nasleep van de warmste week. Twee jaar na deze release komen Froze en Joppe met hun tweede samenwerking met de single Ogenblik.


Het nummer Ogenblik is een poëtische schets van een meisje dat alleen op haar kamer aan het dansen is, en hoe zij de mooiste versie van zichzelf is wanneer niemand haar ziet. Een ode aan de verborgen schoonheid van het alledaagse leven.

De zomerse productie werd verzorgd door Emile Ryckebusch. Joppe Tanghe nam de zang van het refrein en de akoestische gitaar voor zijn rekening terwijl de bas werd ingespeeld door Owen Weston (PAARD., Kunde…).

Check zeker de spectaculaire videoclip die verzorgd werd door het productiehuis Leitmotiv. Met behulp van een drone vliegen ze door de verschillende kamers van de Brusselse appartementsblok waar Froze zelf woont, en waar hij de inspiratie vond om het nummer te schrijven. Verder is er ook een speciale gastrol weggelegd voor de Vlaamse topactrice Barbara Sarafian.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More