Home Singles FRIMOUT – De Overkant

FRIMOUT – De Overkant

by Ann Cnockaert

“Als je alles hebt, maar niet gelukkig bent, wat rest er dan van ons, wanneer de mist optrekt”. Met deze tekst die je naar de keel grijpt, wordt de toon van de nieuwe Frimoutsingle De Overkant meteen gezet.

© Ymke Dirikx

De Overkant is een gevoelige ballade van de hand van Jan De Campenaere. Frontman Stef Willems draagt de hoopvolle boodschap om in moeilijke periode elkaar steeds te blijven steunen en samen de overkant te bereiken.
Producer Steve Willaert schakelde het gerenommeerde Boedapest Art Orchestra in om de melodie met vioolpartijen de nodige grandeur te geven.

De Overkant is een Nederlandstalige melodieuze song met herkenbare, alledaagse teksten die diep raken, en dat is precies waar Frimout voor staat.

Je kan mee het 10-jarige bestaan van Frimout vieren, want op 19 maart staat de band in vol ornaat en met de steun van het strijkkwartet Nome d’Arte in het CC in Leopoldsburg. Daar brengen ze hun allermooiste songs uit de afgelopen 10 jaar. Radiohits zoals Ninett, Sterren Zien en Toffer dan tof zullen zeker niet ontbreken.

FACEBOOK INSTAGRAM WEBSITE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More