Home Singles FRANKIE FAME – All My Life

FRANKIE FAME – All My Life

by Bart Verlent

Frankie Fame begon op zijn twintigste relatief laat met het spelen van muziek, maar sindsdien is hij niet meer weg te slaan uit de studio. Zo was Frankie ook voor onder andere blackwave. studiotechnicus. Tot op vandaag maakt hij alles zoveel mogelijk zelf, van de instrumenten tot productie.

© Frankie Fame

In oktober brengt Frankie een nieuw ep uit, die de opvolger wordt van het debuutalbum uit 2020.

All My Life is afkomstig van deze ep en gaat over de constante turbulentie die hij ervaart in zijn leven, over het moeilijk hebben met het balanceren tussen extreme hoogtes en laagtes. Naast de chaos die dat met zich meebrengt, is deze single ook een oproep naar zichzelf om vrede te hebben met zijn vele moodswings.

Het is een funky spacepop song waar je onmogelijk op kan stilzitten. Fame sleurt je mee op een lekkere dansbare beat, funky gitaren en spacy-synthklanken waar Prince niet vies van zou geweest zijn. Met andere woorden: een topnummer waar we niet genoeg van krijgen.

Op 21 juni speelt Franky Fame zijn eerste optreden met zijn eigen Fame band in de Antwerpse Kavka.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More