Home Singles FORTRESS – Need Your Love (N.E.W.S.)

FORTRESS – Need Your Love (N.E.W.S.)

by Björn Comhaire

Hanne Torfs (School is Cool), Ruben den Brok en Anke Verslype maken sinds een paar jaar samen muziek onder de groepsnaam Fortress. Dat resulteerde in een aantal heel beluisterbare nummers als Palm Trees, Endless Road en debuut Wanderlust dat zelfs airplay kreeg op Studio Brussel. Veel sfeer, donker, dansbaar, de heerlijke stem van Torfs (die helaas soms wat dreigt te verdrinken in de galm) en een productie die blinkt als een spiegel. Niets op aan te merken in feite.

© Monday Agbonzee Jr.

En nu is er de nieuwe single Need Your Love. Geen idee wat er die dag precies gebeurd is in de studio maar dit is toch wel andere koek. Weg is de magie, de donkere sfeer, dat stukje persoonlijkheid en eigen geluid dat de band anders maakt dan de gemiddelde dertien in een dozijn electropopband. Alles aan dit nummer klinkt alsof we het al eerder hebben gehoord. Neen, ook daar is niets mis mee, maar wij krijgen het er echt niet warm van.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More