Home Singles FORESTER – Change Your Mind

FORESTER – Change Your Mind

by Bart Verlent

Wout Vantieghem debuteerde onder de naam Wout waarmee hij twee singles uitbracht. Daarna was het tijd voor een nieuwe uitdaging, dat werd Forester. De band nam de debuutep Laughing In The Mirror op met producer Mathias Stal en zal begin deze zomer het licht zien. Ondertussen schopte Forester het tot de voorrondes van Soundtrack 2021 en de halve finale van Humo’s Rock Rally 2022.

© Forester

Change Your Mind is het tweede voorproefje van de debuutep. Het is het eerste nummer dat gaat over een relatiebreuk, wat het uitgangspunt is van alle nummers van de ep. Vantieghem schreef de tekst enkele weken na het einde van zijn eerste relatie. Het nummer verhaalt over hoe je diegene die je lief had, verliefd ziet worden op iemand anders. De tekst is ietwat mistroostig maar het nummer heeft een energieke en positieve vibe. Het is een soort van “break up en move on-song”.

Forester schreef met deze aanstekelijke song echt wel een hit. Met een warme, brede sound, een meezingbaar refrein en een vrolijk Britpop geluid hebben ze een succesrecept in handen. Als alle songs op de ep even catchy zijn dan wordt de band zeker een succes op de zomerfestivals.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More