Home Singles DEZ MONA – Wicked

DEZ MONA – Wicked

by Kris Verdonck

Voer voor de dansvloer. Dez Mona keert met de single Wicked terug richting dansvloer. Opperduivel Gregory Frateur laat de discoqueen op hoge hakken in zich los, ondersteund door een pompende bas, funky beat en dito gitaar en spacey synths.

© Filip van Roe

Dez Mona hield het de voorbije tijd rustig op plaat en podium, met de baroksamenwerking met BOX als hoogtepunt. Dat is nu even verleden tijd. Met het geile Wicked als de voorbode van de negende langspeler van Dez Mona gaat het richting zaterdagnacht.

De groep heeft al vele muzikale paden bewandeld. Van avantgardeduo tot gospelpopgroep en veel daarbuiten en daartussen. Voor de nieuwe Loose Ends die verschijnt in oktober 2022 tekenen Sjoerd Bruil en Roel Van Camp voor de muziek. Wie Bruils werk met Black Cassette kent, weet dat er een funkateer in hem zit. Van Camp (hij speelt ook bij DAAU) speelt behalve accordeon, ook piano en synths. Producer is oude getrouwe Tijs Delbeke, die ondertussen bij Balthazar speelt.

De stijlvolle androgyne clip is van regisseur Guido Verelst.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More