Home Singles FLOAT FALL – Little Words (P.I.A.S.)

FLOAT FALL – Little Words (P.I.A.S.)

by Bart Verlent

Op 24 september verschijnt eindelijk het naamloze debuutalbum van Float Fall. In 2013 debuteerden Rozanne Descheemaeker en Ruben Lefever met de single Someday en vijf jaar later verscheen single nummer twee Hard Time Loving You. Daarna werd het stil rond het Brusselse duo maar ze bleven wel onafgebroken aan nieuwe songs werken. Ze trokken naar Los Angeles waar ze opnames maakten met Joey Waronker (R.E.M., Beck en Atoms For Peace). Hun debuut zal dit jaar dan ook eindelijk het licht zien.

© Float Fall

Vorige maand kregen we de eerste teaser Hear You, waarin we een hoog The XX-halte hoorden. Nu krijgen we de tweede teaser uit het album: Little Words. Het is één van de eerste nummers die het duo samen schreef in 2013 en het staat symbool voor hun vastberadenheid. Het nummer gaat over hoe kleine, aanvankelijk banale dingen toch een grote en blijvende impact kunnen hebben.

Little Words is een mooie, dromerige song die ons toch ook weer wat aan The XX doet denken. De stemmen van Rozanne en Ruben klinken samen magisch en vullen elkaar mooi aan. Joey Waronkel speelde de drums in en deed ook iets met eetstokjes… van dat laatste merken we echter niet veel.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More