Home Singles FLOAT FALL – Forever (P.I.A.S.)

FLOAT FALL – Forever (P.I.A.S.)

by Bart Verlent

Maar liefst acht jaar na de debuutsingle Someday verschijnt op 24 september eindelijk het naamloze debuutalbum van Float Fall. In de loop der jaren hebben Rozanne Descheemaeker en Ruben Lefever nogal wat tegenslagen gekend waardoor de plaat zolang op zich liet wachten. Het duo bleef echter doorzetten en gaf niet op.

© Float Fall

Forever gaat over een periode waarin het duo heel diep zat. Ze voelden zich machteloos omdat er veel mis liep. Het is ook een song over hoop en doorzetten. Ruben en Rozanne weten dat ze bij elkaar terecht kunnen, hoe moeilijk het ook gaat of hoe kil de wereld soms ook lijkt. De song gaat over een levenslange droom, een innige liefde, die in de sterren staat geschreven en voor altijd zal blijven bestaan.

Forever is een mooie, gevoelige electro compositie die alleen door Float Fall geschreven kon zijn. Zweverige lagen synths vullen de mooie stemmen van het duo knap aan waardoor er iets prachtigs ontstaat.

Het is te begrijpen dat het releaseconcert op 30 september in de Brusselse Ancienne Belgique al volledig is uitverkocht want dit duo maakt unieke songs.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More