Home Singles FLEUR KHANI – Where You Gonna Run

FLEUR KHANI – Where You Gonna Run

by Bart Verlent

De Belgisch-Perzische zangeres Fleur Khani verwerkt haar dubbele cultuur en dubbele identiteit in haar muziek, performance, gedichten en theater. Ze studeerde klassieke piano. Sommige van haar nummers brengt ze puur akoestisch, andere in een elektronische productie.

© Fleur Khani

Where You Gonna Run behoort tot de tweede groep. Het nummer vertelt het verhaal van Fleurs constante zoektocht naar zichzelf. De zoektocht naar eenheid in lege steden en nachtelijke straten. De taal van Khani zit dicht op het lichaam en is haast tastbaar. Ze beschrijft een spel van aantrekking en afstoting, tussen pijn en genot, zonder ooit stil te vallen.

Where You Gonna Run is een duistere song met hiphop-vibes, Oosterse klanken en donkere beats terwijl Fleur Khani’s stem er sensueel tussen danst. De strofes zijn vrij hard en duister terwijl het refrein voor tegengewicht zorgt. De dubbele roots van Khani zorgen voor een origineel geluid.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More