Home Singles FLAMANO & JONES – Wat Er In De Weg Staat (Eigen Beheer)

FLAMANO & JONES – Wat Er In De Weg Staat (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Door de corona-maatregelen zijn er nogal wat mensen die het leven niet meer zien zitten. De Limburgse rappers Flamano en Jones merkten dat ook op in hun directe omgeving. Ze staken de koppen bij elkaar en schreven er een nummer over. Met Wat Er In De Weg Staat willen ze iedereen een hart onder de riem steken en laten ze weten dat je er niet alleen voor staat.

© Flamano & Jones

Nadat in de vriendenkring en de familie van beide rappers een aantal mensen zich van het leven hadden beroofd, vonden ze het noodzakelijk om deze track te maken. Vele aspecten zorgen voor depressies die kunnen leiden tot zelfmoord. Zeker nu, in coronatijden is eenzaamheid echter vaak één van de belangrijkste triggers. Daarom brengen ze een warme boodschap voor iedereen.

Het duo zette hun woorden op ingetogen beats van de Leuvense producer Putty. Muziek en woord komen zo mooi samen, zodat hun positieve boodschap duidelijk overkomt. Het is een nummer dat zeker veel aandacht verdient want iedereen verdient wel wat steun in deze donkere dagen.

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More