Home Singles FAT TROUT TRAILER PARK – Gold (22Twenty)

FAT TROUT TRAILER PARK – Gold (22Twenty)

by Bart Verlent

Begin juli bracht Sean Raab (ex-Wooly Mammoths) alias Fat Trout Trailer Park zijn solo debuutsingle Fatberg uit op het Amerikaanse label 22Twenty. Raab woont nu ook in New York. Op deze single werden we overdonderd met psychedelica, experimentele electro, rock-‘n-roll en hiphop. Op zich klonk het avontuurlijk, origineel en uniek maar de overdosis chaos was misschien iets teveel van het goede. Met deze nieuwe song heeft Sean zich iets kunnen inhouden.

(c) Jill Verhaeghe

Gold begint als een slacker dreampopnummer wat toch wel ineens volledig anders is dan de debuutsingle. Maar anderhalve minuut later, ontploft het nummer in stevige grungerock. Dan komt dat refrein dat dan weer enorm catchy en poppy klinkt. Raab gooit zijn luisteraar van het ene genre naar het andere. Waar het in Fatberg aanvoelde als een overdosis chaos, krijgen we bij Gold het idee dat het plaatje volledig klopt.

Na het beluisteren van deze tweede single van Fat Trout Trailer Park zijn we er zeker van dat Sean Raab briliante ideeën heeft. Soms misschien teveel ideeën die hij allemaal in een song wil steken maar met Gold heeft hij gewoon een sublieme single afgeleverd waar we stekezot van zijn. We zijn benieuwd of de debuut-ep van Fat Trout Trailer Park vol van deze pareltjes staat met unieke geluiden uit Raabs’ chaotisch brein. Laat je in elk geval onderdompelen in de magische wereld van Fat Trout Trailer Park om even op een unieke manier te ontsnappen aan dat verdomde virus.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More