Home Singles FAT MAX – Miss You (Eigen Beheer)

FAT MAX – Miss You (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Twee jaar geleden bracht de Wervikse rock-‘n-rollmachine Fat Max hun debuut-ep All We Have Is Now uit in eigen beheer. Onlangs was er de nieuwe single Haunted en nu hebben ze toch nog een nummer uitgebracht uit hun debuut-ep. Het gaat om Miss You, een tribute aan de overleden vader van frontman Glenn, waarin de zanger zijn gevoelens heeft neergeschreven.

(c) Fat Max

Fat Max is gekend voor hun ‘recht door zee’-rock maar bij deze song heeft de band gekozen voor de pure, ingetogen aanpak. Het is dus niet echt een typisch Fat Max- geluid dat we hier krijgen. Het enige dat we onmiddellijk herkennen is de rauwe stem van Glenn Carrein. Maar hier zijn geen gierende gitaren op te vinden. Het nummer is vooral opgebouwd rond akoestische gitaar, andere instrumenten vullen het geheel somber in.

Het is even wennen om deze rock-‘n-rollers uit Wervik zo te horen maar op zich is het een mooi eerbetoon aan Glenns vader. Fijn om te horen dat deze kerels ook een gevoelige kant op een knappe manier durven tonen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More