Home Singles FANTOM – Until Death Do Us Part (Feat CHAILD)

FANTOM – Until Death Do Us Part (Feat CHAILD)

by Ann Cnockaert

Eind september pakte Fantom uit met de eerste single 666 van de aankomende ep en nu krijgen we de tweede single Until Death Do Us Part.

Fantom lanceert weldra zijn debuutep Fantom of the Popera. Het hele project heeft als thema Halloween maar toont vooral zijn sterke visie op popmuziek met ongelooflijke producties en spookachtige vocalen.

Voor het nummer Until Death Do Us Part werkte Fantom samen met de Luxemburgse popartiest CHAiLD, die stilaan ook België aan het veroveren is en net tekende bij Beast Records. Het nummer gaat over de vraag of de dood het enige is dat liefde tussen twee personen kan tegenhouden.

Fantom verpakt emoties, trauma’s en angsten in kleurige popdeuntjes en geeft zelfvertrouwen aan buitenbeentjes door zijn excentrieke artistieke performance.

De release van Fantom of the Popera is voor 28 oktober en er staan ook enkele shows gepland waarin je deze popduivel aan het werk kan zien:

15/10 – WILDSHoT Festival, Gent
21/10 – Bar Broei (try-out), Gent
28/10 – Queens & Friends, Gent
29/10 – Release Party, Hoeilaart

Facebook – Instagram – Twitter

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More