Home Belgisch FANTOM – Tunnelblick

FANTOM – Tunnelblick

by Ann Cnockaert

De Brusselse zanger Fantom, a.k.a. Maxim Meyer-Horn, maakt zijn comeback met nieuwe muziek en onthult de eerste single Tunnelblick van zijn aankomende ep Schmerz.

In 2023 verbleef Meyer-Horn enkele maanden in Berlijn, waar hij zich niet alleen verdiepte in de lokale muziekscene, maar ook in zijn eigen emoties. Zijn recente single Tunnelblick ontstond tijdens deze periode en legt diepe emoties bloot. Hij deelt: “Met deze nieuwe single neem ik wraak op mijn ‘oude’ zelf, wat mijn persoonlijke groei bevordert en een positievere kijk op de toekomst mogelijk maakt.” De afgelopen maanden vormden voor Fantom een emotionele achtbaan, maar zijn liefde voor muziek heeft hem inmiddels een veel optimistischere kijk op de toekomst gegeven

Fantoms nieuwste single Tunnelblick is een catchy en dansbaar Duitstalig nummer. Met een aanstekelijke beat en een duistere ondertoon creëert het nummer een opwindende sfeer. Fantom combineert moeiteloos catchy elementen met diepgaande emoties, waardoor het nummer zowel energiek als meeslepend is.

Fantom live ervaren? Dat kan op donderdag 29 februari, wanneer Fantom het voorprogramma verzorgt voor Chibi Ichigo in de Ancienne Belgique.

Facebook – Instagram 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More