Home Singles FAAR. – Moloko+

FAAR. – Moloko+

by Bart Verlent

FAAR. ontstond uit een reeks jamsessies tussen Jürgen Hamakers, Sven Lories en Vick Vandenput. Ze mixen funk, smooth jazz en hiphop in elkaar tot een uniek geheel.

© FAAR.

In maart verschijnt de debuutplaat van het trio en tot nu toe kregen we daar al het energieke Nasua uit te horen. Nu is er de tweede FAAR.-track Moloko+ die trouwens niks te maken heeft met de gelijknamige band. Het nummer heeft een funky vibe dankzij de groovy baslijn. De keyboards geven het nummer een meer soulvolle vibe die wordt gecombineerd met lekkere breakbeats.

Wat klinkt deze tweede teaser weer zalig en divers. Live gaat Moloko+ zeker een van de hoogtepunten zijn tijdens de optredens van dit talentrijk drietal.

Op 23 maart stelt FAAR. het debuut voor in JH Sojo in Kessel-Lo waar die avond Ciao Kennedy en Knelpunt ook op het programma staan. De inkom voor dit evenement is volledig gratis. Je kan dit trio ook aan het werk zien op:

15/02 – Chatleroi, Antwerpen
21/04 – Libertad, Leuven
08/06 – Djingel Djangel, Antwerpen

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More