Home Singles EVA VAN MANEN – Niet Voor Mij

EVA VAN MANEN – Niet Voor Mij

by Ann Cnockaert

Eva van Manen is een Amsterdamse producer, songwriter en zangeres die Nederlandstalige songs met een boodschap maakt. In de aanloop naar het nieuwe album De Diepte In dat zal verschijnen in september, krijgen we het nummer Niet Voor Mij.

Haar gedichtenbundel Hoe Zijn We Hier Gekomen? verscheen op 29 juni 2021 via uitgeverij Hollands Diep. Op haar debuutalbum Politiek & Liefde uit 2018 overbrugde Eva stijlen als r&b, electro en gitaarpop met een fluïde, persoonlijke invalshoek en onderzocht ze waar politiek en liefde elkaar precies in het vaarwater treffen.

Op Niet Voor Mij zingt Eva “De stad beweegt, maar niet voor mij”. Het gevoel gegrepen door de melancholie, waarbij zij zich een buitenstaander voelde in een stad die los van haar constant in beweging leek te zijn. In het nummer omarmt ze je met haar warme melancholische stem.

Met Niet Voor Mij levert Eva Van Manen een intieme single af die perfect de balans houdt tussen minimalisme en een rijk klankenpakket.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More