Home Singles EUROTOIRE – Panayi, Jolien – Until We Meet Again

EUROTOIRE – Panayi, Jolien – Until We Meet Again

by Ann Cnockaert

On A Red Thursday is het resultaat van de ontmoeting van een groep muzikanten uit 10 verschillende landen, die de uitdaging zijn aangegaan om samen een album te maken op een afgelegen eiland. Uit dat nieuwe album krijgen we het nummer Until We Meet Again waarin Jolien Gebuers (Grounded, Trio Pletenitsa) duetteert met de Cypriotische zanger Panayi, en Alison Jutta Daems samen met Tamara van Esch de backings voor haar rekening neemt.

Until We Meet Again is een intieme ballad over het afsluiten van een hoofdstuk. De verfijnde pianobegeleiding golft door de wiegende gitaarakkoorden, terwijl de twee stemmen elkaar delicaat aanvullen. Het nummer is geschreven door de Nederlandse alternatieve folk singer-songwriter Tamara van Esch, Griekse indierock gitarist Vasilis Papadopoulos en Cypriotische soul-pop artiest Alexis Pantelides (Alexis Sunder) en is geproducet door de Cypriotische DJ Grathian Grow (Athos Christoforou).

Eurotoire is een songwriting programma dat is opgestart door Cyrpiotisch label Louvana Records. Songwriters, producers en sessiemuzikanten uit 10 verschillende landen werden uitgenodigd om hun grenzen te verleggen, nieuwe mensen te vertrouwen en hun artistieke visies te laten samensmelten. Hoe dat allemaal klinkt, krijgen we te horen op het album On A Red Thursday dat op 9 maart de wereld wordt ingestuurd.

We kunnen alvast trots zijn op het Belgische luik van deze samenwerking met deze prachtige song.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More