Home Belgisch ESTHER & FATOU – At Night (PIAS)

ESTHER & FATOU – At Night (PIAS)

by Didier Becu

Esther & Fatou. Het is een naam die misschiennog niet echt bekend in de oren klinkt, maar wees maar zeker dat daar snel verandering in zal komen. Als je ze nog niet kent denk je misschien aan folk wegens de naam. Het zou kunnen, maar niets van dat. Deze twee vrouwen uit Leuven brengen onweerstaanbare dreampop vol spitsvondige details die het niet alleen aantrekkelijker maken, maar het ook een zeer eigen gezicht geven.

Muziek voor mensen die vinden dat het geen kwaad kan om je gedachten wat fantasie te gunnen. Wegdromen, of noem het ontsnappen.

At Night is de eerste single van de twee. Een song die over, tja, de nacht gaat. Maar wel met een zeer speciale reden. ’s Nachts wordt alles anders. Iedereen raakt dan op zichzelf aangewezen, ook met zijn gedachten. En eens je wakker wordt lijkt dit allemaal verdwenen te zijn. Dagdromers zijn het, Esther & Fatou.  En als je toch hokjes nodig hebt: indien je verliefd bent op Beach House, zul je ook wel in de armen van de twee geraken.

De single werd geproducet door Gaetan Vandewoude van Isbells en gemixt door Luke Smith (Foals, Anna Of The North, Slow Club). We zegden het al, je zult er nog veel van horen!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More