Home Belgisch ELLIE FEY – Alien (Eigen Beheer).

ELLIE FEY – Alien (Eigen Beheer).

by Didier Becu

Eventjes dachten we dat Ellie Fey de zoveelste Britse ontdekking was die de nieuwe Adèle moet worden, maar achter deze schuilnaam zit een studente uit Overijse verborgen: Aurélie Boffé. Met haar vorig jaar verschenen debuutsingle Woman wist ze de media-aandacht te strikken, want de pientere muzikant vond het een uitstekend idee om haar nummer over seksuele intimidatie uit te brengen op Internationale Vrouwendag.

(c) : ELLIE FEY

Bijna een jaar later is de Vlaams-Brabantse er met een nieuwe single. Het is duidelijk dat met Alien gemikt wordt op het radiopopcircuit en dat alle troeven uitgespeeld worden met haar puike stem waarmee ze, volgens ons, toch iets meer kan mee doen.

Alien is vlekkeloze pop, maar valt tussen de grijze massa nauwelijks op. We hopen dat Aurélie in de toekomst in haar muzikale keuze iets meer durf toont dan wat we op deze tweede single horen, want potentieel heeft ze zeker en vast.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More