Home Belgisch ELLEN STEEGEN – Dreams (FONS Records).

ELLEN STEEGEN – Dreams (FONS Records).

by Didier Becu

In het kader van “de wereld is weer een mooi liedje rijker” presenteren we u graag de nieuwe single van Ellen Steegen. Een meisje uit Tongeren waar u beslist al eens over gehoord hebt, want her en der wordt ze terecht getipt als één van die talenten die je maar beter in het vizier houdt.

Artiesten die het dus zullen maken dus en na een residence in de Muziekodroom, verdiend dankzij een zilveren medaille op het Limburgse Rock-concours Limbomania in 2015, kent Ellen de knepen van het vak, maar (en ook niet onbelangrijk) is ze als artieste steeds maar gegroeid.

Na de ep die eind 2017 op FONS Records werd uitgebracht en ons kennis leerde maken met de fantastische stem van Ellen is een nieuwe single de volgende stap.

Het is moeilijk om een touw vast te knopen aan Dreams. Niet dat Ellen zich waagt aan moeilijkdoenerij, maar je hoort er een heleboel stijlen in. Indie-weemoed zoals we die kennen van Beach House of The Sundays, een vleugje singersongwriter en zelfs wat jazzy sneren. Kortom, en nu zijn we weer aan het begin gekomen: prachtsong. Het doet ons alleen maar verlangen naar dat debuut!

Foto (c) P. Hoerner

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More