Home Singles ELJURI – No Puedo Cruzar

ELJURI – No Puedo Cruzar

by Hans Verhoeven

Dit hoort een fenomeen te zijn. Akkoord, wij ook, maar dat zijn we al, dankuwel en alstublieft. Nee, het gaat hier om Cecilia Villar Eljuri en die werd geboren in Ecuador, maar is en komt en woont overal, in alle hoeken van deze bol, en laat uit al die hoeken vooral de zomer binnen.

Kan ook niet anders hé? Ze haalt Zuid-Amerikaanse vibes (lelijk woord) uit haar Gibson Les Paul (mooie woorden) maar over woorden gaan we het hier niet hebben: qua Spaans kunnen we geeneens de weg naar het toilet vragen, enkel waar we nieuwe, verse canzoncillos kunnen kopen.

Dit klinkt dus als zomer, zomerbries, de zonnebril in je kontzak die zo gaat breken, want je zal er – domkop- meteen gaan op zitten. Mooie single – wij zeggen dat, dus is het waar – voor het seizoen dat komen zal. Uit haar binnenkort te verschijnen vijfde lp. En waar te zien? Niet hier, wel in Nederland want in dat land speelt ze in Haarlem (6 april) en in Nijmegen (drie dagen later). En stop je zonnebril in je jaszak. We spreken uit ervaring.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More