Home Singles ELISA DE PAUW – Nobody Is Happy All The Time (We’re Doing Alright)

ELISA DE PAUW – Nobody Is Happy All The Time (We’re Doing Alright)

by Nel Mertens

We kennen haar als frontdame van het Gentse indie viertal Sonderwålt, maar voor De Warmste Week maakt ze een indiepop solo-zijsprongetje, om het belang van mentale gezondheid in de verf te zetten.

Artwork © Gerard Van Menxel en Elisa De Pauw

Aangezien samen repeteren de laatste periode niet zo vaak meer aan de orde was, gebruikte Elisa die tijd om op zoek te gaan naar nieuwe invalshoeken. Zo zet ze op haar eentje, met behulp van drumcomputer en loopstation, een nieuwe sound neer. Met een zacht stemtimbre en het gitaargebaseerde arrangement, wijkt die niet zo veel af van wat ze met Sonderwålt doet, hoewel haar debuutsingle Nobody Is Happy All The Time (We’re Doing Alright) meer poppy klinkt. De gitaar- en synthgeluiden klinken optimistisch en wikkelen het zware thema van de track in een warme cocon.

Een track die in de stijl van Courtney Barnett, Fleetwood Mac of Simon & Garfunkel hartverwarmend binnen komt in deze tijden.

Nobody Is Happy All The Time (We’re Doing Alright) is digitaal verschenen en wordt verkocht ten voordele van De Warmste Week. Wij kennen maar weinig betere redenen om 4 eurootjes te besteden!

Op woensdag 22/12 speelt Elisa De Pauw ook een Live-stream-concert t.v.v. De Warmste Week, live vanuit uw woonkamer te volgen, dus!

Bandcamp / Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More