Home Singles DRONES – Live And Let Live (Lockjaw Records, UK)

DRONES – Live And Let Live (Lockjaw Records, UK)

by Hans Verhoeven

Drones? Deed ons – oud genoeg om onszelf ooit te laten samenhangen met veiligheidsspelden – denken aan The Drones, een punkbandje uit het Manchester van 1977. Ze meenden het, dat ze niet konden spelen. Het gaf geen fok.

Drones, ook uit dat landje waar het zeeschuim hen aan de lippen staat, doen het nog eens over. Helaas namen ze deze single op in geheel ontsmette operatieruimtes van ziekenhuizen. Fok. Dingen die we hier missen: het klepperdeklep van politiepaardenhoeven met daarop flikken die je tot een uitgeperste grapefruit willen herleiden. Dingen die we hier missen, deel twee: geen geld hebben voor voedsel en enkel uitgeperste grapefruits vinden en ze toch eten want er is niks te vreten. Het geeft geen fok.

Graag wilden we een fok geven voor Drones en hun plaatje Live And Let Live. Het is hard en het is een beetje punkrock en waarschijnlijk kan je hen aaien, zo eens over het bolletje, ze gaan spinnen dan. Maar nee, je kan hier je living room mee poetsen waar je toch al niet wilde in leven. Fok.

Hun album kwam recent uit, het heet Our Hell Is Right Here en hun hel is daar goed, maar val er ons niet mee lastig. Fok.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More