Home Singles DEANC – Mijn Baby

DEANC – Mijn Baby

by Bart Verlent

Merdine Dean Marot is naast model, acteur en danser ook zanger. Sinds 2019 brengt hij songs uit onder de naam DeanC. Met zijn eerste track King bracht hij door r&b beïnvloede hiphop waarin hij zingt dat hij “the king” is. Zijn tweede single heette Temptation. Dean zingt er in het Frans en Nederlands over een verleidster uit het televisieprogramma waar hij verliefd op is. Eind vorig jaar tenslotte verscheen C’est la Vie waarin hij zijn verdriet neerschreef en terug met beide voeten op de grond kwam.

© DeanC

Deze Mijn Baby is DeanC’s eerste song die bijna volledig in het Nederlands gezongen werd. De beats zijn zoals steeds van de hand van Steve Charles Manga aka DracoBoy. Het nummer lijkt wel wat op Hot In Here van Nelly, laten we zeggen dat het er op “geïnspireerd” is.

Verwacht van DeanC geen diepgaande teksten, het gaat er allemaal redelijk oppervlakkig aan toe. Hij maakt eerder stereotype hiphop die we zeker niet kunnen vergelijken met wat Zwangere Guy of Tiewai maken. Het nummer zal zeker niet misstaan op de playlist van Q-Music of MNM, of DeanC uniek is dat is een andere zaak.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More