Home Singles DOTAN – Louder (8ball Music)

DOTAN – Louder (8ball Music)

by Bart Verlent

Dotan Harpenau, kortweg Dotan, laste in 2018 een artistieke pauze in nadat uit een onderzoek van Nederlandse Volkskrant was gebleken dat hij 140 nep sociale media-accounts beheerde met als doel zichzelf in een beter daglicht te stellen. Die pauze deed de man goed en in 2020 kwam hij terug met de sterke ep Numb, het jaar daarop verscheen het album Satellites.

© Dotan

In januari vierde hij, samen met zijn band, het tien jarig jubileum van zijn succesalbum 7 Layers met een eenmalige show in Carré. Ze brachten toen het volledige album. Nu krijgen we een nieuwe single Louder waarin Dotan een eerbetoon brengt aan de echtheid. Het is een vrolijke popsong met folky toetsen. Het nummer is opgebouwd uit dezelfde ingrediënten als zijn tophit Home en het heeft ook zo’n beetje dezelfde vibe.

Dotan is helemaal terug, met veel overtuiging en een super aanstekelijke single. Op 22 april speelt hij een intieme showcase in BXL Central (Chez Pias).

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More