Home Singles DOLORES – Wasted Poetry (Eigen Beheer)

DOLORES – Wasted Poetry (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Sinds 2015 maakt Billie Vos, samen met haar band, muziek onder de naam Dolores. Door de jaren heen is het Dolores-geluid wat veranderd. In 2016 kregen we van deze band de aanstekelijke pop singles Unconditional en Somewhere Above maar daarna werd het stil. Tot in 2019, want dan dook de band op in de muziekwedstrijd Sound Track, waar ze in de finale belanden en veel indruk maakten met een electro/lounge/pop geluid.

(c) Eniola Desmet

Sinds september vorig jaar heeft Dolores een nieuwe bezetting en wordt er gewerkt aan een nieuw repertoire. Wasted Poetry is hier het eerste voorproefje van. Het nummer werd geschreven en geproducet door Billie.

Met deze nieuwe single neemt Dolores ons mee op een meer dan vijf minuten durende, dromerige trip. Dat doen ze met zweverige soundscapes, een triphop beat en de innemende stem van Billie. Heel subtiel wordt het nummer aangevuld met kleine details die het geheel meer diepte geven. Net zoals de warme trompet passages die voor een mooie afwisseling zorgen.

Met Wasted Poetry kan Dolores aan een nieuw hoofdstuk beginnen met een propere lei. Deze single (met bijbehorende knappe clip) is bijzonder pakkend en zal zeker nieuwe deuren openen voor deze unieke band.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More