Home Belgisch DIRK. – Stay Indoors (Mayway Records)

DIRK. – Stay Indoors (Mayway Records)

by Robbert De Schutter

Nieuws waarvan we allemaal blij worden: DIRK. heeft nieuwe muziek uitgebracht! Ook muzikanten blijven thuis en hebben plots veel tijd om zich te vervelen óf om nieuwe muziek te maken. Deze keuze moet je de heren van DIRK. niet laten, ze kwamen op de proppen met een nummer over de huidige omstandigheden, verveling en binnen blijven. Met Stay Indoors zetten ze zich eigenzinnig achter de boodschap “Blijf in uw kot!”

(c) DIRK.

De track komt rustig op gang. Enkele tonen van een elektrische gitaar hinten wel naar een energie die wordt losgelaten tijdens het refrein. Niet veel langer dan twee minuten heeft zanger Jelle Denturck nodig om de gevoelens, die elk van ons wel heeft in deze tijd, van ophokplicht te bezingen en hun boodschap duidelijk te maken. DIRK. laat ons met deze plaat weten dat we niet alleen staan en allemaal het beste moeten proberen te maken van deze periode. Door naar DIRK. luisteren bijvoorbeeld, een heerlijke manier om je dag mee door te komen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More