Home Singles DIRK. – Half-Life (Mayway Records)

DIRK. – Half-Life (Mayway Records)

by Bart Verlent

Twee jaar na het tweede DIRK. album Cracks In Common Sense is de band er terug met nieuwe muziek en een nieuw geluid. Na een aantal jaar hetzelfde pad te bewandelen werd het tijd voor iets nieuws. Vorige maand kregen we al een voorproefje van de vernieuwde DIRK.-sound met de aanstekelijke single Idiot Paradise waar duidelijk op te horen was dat dit viertal echt een pak volwassener klinkt dan voorheen.

© DIRK.

Half-Life is de tweede single uit het album Idiot Paradise dat op 3 maart 2023 in de winkels zal liggen. Het is tevens het openingsnummer van de nieuwe plaat. De track klinkt, naar DIRK. normen vrij donker en dreigend, we bespeuren een portie postpunkinvloeden gecombineerd met een stomend noise randje. Dit is zo’n nummer waar je een volledige zaal mee doet ontploffen.

DIRK. 2.0 klinkt nog intenser dan voorheen dankzij een eigen geluid waarmee ze zeker de deur naar het buitenland inbeuken. Het viertal stelt op 31 maart de nieuwe plaat voor in de Brusselse Ancienne Belgique. Al meer dan de helft van de kaarten is ondertussen verkocht, met deze nieuwe schijf zal die andere helft snel volgen.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More