Home Singles DEXELLE – Figure It Out

DEXELLE – Figure It Out

by Ann Cnockaert

Vorig jaar debuteerde Dexelle met z’n eerste single Stay With Me die al gauw werd opgepikt door Studio Brussel en Willy. Dexelle werkte verder aan een eigen wereld vol kleurrijke popmuziek, en trok zich terug in zijn homestudio om meer muziek op te nemen, samen met de productie en mixing van Mathijs Van Der Wallen. Na de release van zijn tweede single Do You Realise?, is Dexelle nu terug met zijn nieuwste single Figure It Out.

Dexelle is het soloproject van songwriter Nicolas D’Exelle, ook bekend als gitarist van garagerockband Black Leather Jacket. Naast snoeiharde riffs ontwikkelde Dexelle in z’n eentje een unieke popsound met catchy zang, explosieve grooves en kleurrijke synthesizer.

Het nummer Figure It Out is een song over de wereld in je eigen hoofd nemen zoals die is, de liefde volgen en de mensen rondom je dichtbij houden. Feiten van fictie onderscheiden met een open mindset, en dat allemaal door te vertrouwen op je eigen gevoelens. 

Figure it Out is een krachtige popsingle die wat ons betreft zeker airplay verdient. We zijn er van overtuigd dat we in de toekomst nog veel zullen horen van Dexelle!

FACEBOOK – INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More