Home Singles DEVON KAY & THE SOLUTIONS – Frustrated People Of The World, Unite! (A-F Records)

DEVON KAY & THE SOLUTIONS – Frustrated People Of The World, Unite! (A-F Records)

by Bart Verlent

Devon Kay maakt sinds 2011 met zijn The Solutions een combinatie van pop punk, ska en new wave. In augustus vorig jaar bracht het zestal hun vierde album Limited Joy uit. In de tussentijd hebben ze ook twee nieuwe singles uitgebracht, omdat ze door corona toch niks anders konden doen dan muziek opnemen.

© Devon Kay & The Solutions

Frustrated People Of The World, Unite! is hun derde single. Ze gaat over het feit dat er veel mensen gefrustreerd rondlopen door de corona-beperkingen. Omdat Devon Kay verschillende keren aan de telefoon werd doorverbonden met een automatisch antwoordapparaat, omdat hij alles al gezien heeft op Netflix, omdat hij niet kan optreden en omdat hij veel te veel tijd had om na te denken over de slechte beslissingen dat hij maakte in zijn leven, vond hij het nodig om een ode te schrijven voor de gefrustreerde mens.

Het nummer klinkt vrij vrolijk. Lekkere, catchy punkpop met opgetogen blazers. Frustrated People Of The World, Unite! is nu niet het soort nummer dat voor altijd in ons geheugen zal blijven hangen, maar we kunnen begrijpen dat na het horen van ervan alle frustraties even weg zijn.

BANDCAMP / FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More