Home Singles DEVEREAUX – Wasteland (Floyd Records)

DEVEREAUX – Wasteland (Floyd Records)

by Bart Verlent

Zes jaar geleden schopte Joke Herremy het tot in de halve finale in The Voice van Vlaanderen. Een beetje later debuteerde ze met de melancholische dance single Lonely Without You onder de naam Jomy. Nu op 22-jarige leeftijd is de singer-songwriter en producer aan een nieuw hoofdstuk toe en maakt ze muziek onder de naam Devereaux.

(c) Devereaux

Wasteland is het debuut van Herremy’s nieuw project waarmee ze smaakvolle electro maakt. We horen een emotioneel nummer dat in de lijn ligt van landgenoten Blanche en Emma Bale. Het waauw gevoel blijft nog wat achterwege maar we horen veel potentieel. Joke heeft een knappe stem die perfect past bij het sombere geluid van deze song.

We worden dezer dagen wat overspoeld met bedroom producers die electro maken. De afgelopen quarantaine weken zullen daar niet vreemd aan zijn. Niet alles blijft helaas overeind maar deze debuutsingle van Devereaux is een knappe productie die wel kan blijven boeien. Het is afwachten wat deze jonge singer-songwriter nog allemaal in petto heeft.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More