Home Singles DELTA CRASH – Stare Into The Sun (Pig Parade Records)

DELTA CRASH – Stare Into The Sun (Pig Parade Records)

by Bart Verlent

We hebben er lang op moeten wachten maar Delta Crash brengt op 7 april eindelijk de opvolger van hun debuutplaat Blue Embrace uit die in 2017 het licht zag. Het album krijgt de titel Stare Into The Sun en we kregen er vorige maand al een straf voorproefje uit met de single Growler. Nu verschijnt het titelnummer.

© Delta Crash

De Wetterse band liet zich voor de nieuwe track beïnvloeden door de dromerige psychedelisch rock van Tame Impala, POND en The Horrors.

Het nummer bevat een boodschap: ongeacht wat de uitkomst is van de omstandigheden rondom jou… just play along. Loopt het mis dan loopt het mis. Soms gebeuren de dingen zoals ze moeten gebeuren.

Terwijl op Growler Delta Crash stevig uit de hoek kwam met nogal wat krautinvloeden, laten ze met Stare Into The Sun een gemoedelijkere kant van zich horen. Laten we het psychedelische dreampop noemen van het hoogste niveau.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More