Home Singles DD SANCHEZ – Man In The Dark (Dancedelicd)

DD SANCHEZ – Man In The Dark (Dancedelicd)

by Bart Verlent

Dirk Da Davo kennen we natuurlijk van zijn werk met The Neon Judgement, Neon Electronics, DDDJMX (met Jean-Marie Aerts) en zijn solo releases. Maar nu heeft hij een nieuw project DD Sanchez, waar hij muziek maakt met de Mexicaanse basspeler Sanchez. Met dit project maakt Da Davo, naar eigen zeggen, de meest vrolijkste muziek die hij ooit gemaakt heeft.

(c) DD Sanchez

In 2019 verscheen de eerste ep Z van dit duo en op 17 oktober verschijnt het debuutalbum HAPPYgrey , waar deze Man In The Dark de tweede single uit is. Dirk mag dit misschien zijn meest vrolijke project ooit noemen, maar zo vrolijk klinkt deze single ook weer niet. Sanchez neemt enkel de bas en de slide-gitaar voor zijn rekening terwijl Da Davo alles heeft gecomponeerd, de rest van de instrumenten heeft ingespeeld en het nummer heeft ingezongen met zijn duistere stem.

Bij het horen van deze song worden we automatisch weer gekatapulteerd naar de donkere jaren ’80, in het bijzonder naar de songs van The Neon Judgement. Blijkbaar kan Da Davo zijn roots niet loslaten. Maar op zich is daar niks mis mee. Het is een enorme catchy song waar je onmogelijk bij kan stil zitten.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More