Home Singles DAYDREAM THREE – Exceptional Day

DAYDREAM THREE – Exceptional Day

by Ann Cnockaert

Het Italiaanse Daydream Three (voorheen Daydream) lanceert de nieuwe single Exceptional Day. Het nummer kondigt de release aan van het tweede album The Lazy Revolution.

Daydream Three is het soloproject van Enzo Pepi, een gitarist van de Siciliaanse post rock/noise scene van begin deze eeuw. Aanvankelijk was hij actief in de lokale scene en betrokken bij de bands Twig Infection en The Pepiband. Tussen 2012 en 2014 werkte hij ook samen met songwriter Carmelo Amenta. In 2019 bracht hij zijn veelgeprezen debuutalbum Daydream uit via Noja Recordings.

“We zoeken het geluk vaak in buitengewone ervaringen, maar eigenlijk is geluk te vinden in eenvoudige dingen: een barbecue met vrienden, familie, kleuren in de lucht bij zonsondergang, de aardse geur wanneer regen op droge grond valt, etc.” legt Enzo Pepi, oprichter van de band, uit. De videoclip is gemaakt door kunstenaar en filmmaker Elaine Carmen Bonsangue met behulp van decoupage en stop motion animatietechnieken.

Exceptional Day heeft een vrolijke vibe waar we meteen goed geluimd van worden. We zijn nu al benieuwd naar wat het album ons brengt.

The Lazy Revolution wordt officieel uitgebracht op cd en alle digitale platforms wereldwijd via de labels Noja Recordings en Altipiani op 8 oktober 2021. Voorbestellen kan via bandcamp.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More