Home Singles DARKVOLT – Precious Dangerous (DressCode Black)

DARKVOLT – Precious Dangerous (DressCode Black)

by Nel Mertens

Zelfs de meest donkere zielen laten de dag der liefde niet zomaar passeren. Ook Fredrik Strobbe viert Valentijn, met een nieuwe track van zijn industrial-/ EBM-project DarkVolt, zij het dan wel met een scherp randje!

Precious Dangerous kan je dan ook als een atypische liefdeslied beschouwen. Maar laat het onconventionele nu maar eens de norm worden. Darkvolt weeft hier een uniek sonisch tapijt dat zowel ontroerend als hartverwarmend is maar toch een scherpe industriële ondertoon draagt.

“You’re a hot sweets and tender flame, lighting my world on fire…”

Een verleidelijke reis door de complexiteit van de liefde, waarbij kwetsbaarheid wordt omarmd door krachtige beats. Balancerend tussen teder en fel, lief en gevaarlijk. Zowel brutaal als vol nuance.

We krijgen naast de originele track, ook een radio edit te horen.

Precious Dangerous is de tweede single die digitaal werd uitgebracht  bij het Antwerpse label DressCode Black – een sublabel van Detroit-Berlin – in afwachting van het aankomende Darkvolt album The Time Device.

Facebook Bandcamp / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More