Home Belgisch DANS DANS – Cinder Bay (Unday Records)

DANS DANS – Cinder Bay (Unday Records)

by Pieter Walcarius

Na vijf jaar wachten is Dans Dans terug met Cinder Bay, de eerste single van hun aankomende album dat verwacht wordt in april. Een cross-over van verschillende stijlen en elegantie, dat is waar het trio Bert Dockx, Frederic Lyenn Jacques en Steven Cassiers voor bekend staan.

Benieuwd of we dit ook zullen horen op hun nieuwe album? Cinder Bay is het ideale voorsmaakje dat de heren ons voorschotelen. De song balanceert tussen verbinding, passie en samenhorigheid. Het subtiele gitaarspel in combinatie met de drums en bas zetten meteen de toon en zorgen voor een intieme en dromerige sfeer. Cinder Bay wordt nog krachtiger wanneer het nummer uitbarst met intens gitaarwerk dat overvloeit in een fluïde gitaarsolo. Dans Dans zijn heer en meester in dit magisch samenspel.

Frederic stond in voor de bijhorende DIY video waar inkt op een roze ondergrond borrelt en bruist op de frequentie van de muziek. Het plaatje klopt en soms wordt lang wachten beloond waardoor april plots niet zo veraf meer lijkt.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More