Home Singles CYRA GWYNTH FT. K1D – Speed up  

CYRA GWYNTH FT. K1D – Speed up  

by Ann Cnockaert

Het is twijfelachtig of onze lezers enthousiaste volgers zijn van de Vlaamse televisieserie Familie. Echter, in de Vlaamse entertainmentwereld heeft Cyra Gwynth haar veelzijdige talenten laten schitteren. Ze is een Belgische artieste met zowel Nederlandse als Filipijnse achtergrond, met vaardigheden als zangeres, songwriter en actrice.

In 2022 maakte Gwynth haar acteerdebuut in de langlopende serie Familie, waarin ze de rol van Yoko vertolkt, de lang vermiste adoptiedochter van Vanessa, gespeeld door Karen Damen.

Nu brengt Cyra haar nieuwste single Speed Up uit, waarbij ze voor de tweede keer samenwerkt met de Belgische rapper K1D. Eerder werkten ze al samen aan de single No in 2020.

Met haar verleidelijke stem zet Cyra ons aan tot versnellen, en later neemt de hiphopartiest K1D het over. Ondanks de titel Speed Up ademt de muziek een ontspannen sfeer uit. Het nummer kenmerkt zich door een meeslepende melodie die zonder twijfel in de smaak zal vallen bij onze jongere lezers.

Facebook InstagramTikTok

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More