Home Singles CROSSED KEYS – Victim Complex (Satellite Records/Creep Records/Sell The Heart Records)

CROSSED KEYS – Victim Complex (Satellite Records/Creep Records/Sell The Heart Records)

by Hans Verhoeven

Zullen we eens beleefd zijn? Het kost geen moeite maar het is oh zo moeilijk als je dit moet aanhoren. Want het is de nieuwe single van het Amerikaanse punkcollectief Crossed Keys en die komen uit Philadelphia. En wij niet. Houden zo.

Afgaande op Victim Complex, tenminste. Het is zoeken naar woorden en die Scrabble-doos hier op de redactie is weer eens gepikt. Maar we proberen.

© Crossed Keys

Lomp? Overbodig? Bagger? Maar we gingen beleefd blijven en beleefd zijn is wachten. Tot 5 mei, tot hun debuutalbum Believes In You uitkomt. Maar ze gaan verdomd hun best moeten doen om ons dit te laten vergeten.

De Amerikanen vonden de punkrock uit. Draai die eerste drie van The Ramones, de eerste van Dead Kennedys en Black Flag en hoor en bemerk hoe goed dat allemaal is; allesoverrompelend (De Scrabble-doos is terecht!) en recht in je bakkes.

Dit ook, of dat was althans de bedoeling, hopen we dan maar. Even geduld dus, tot 5 mei. Als alles goed verloopt verschijnt nu het testbeeld op je scherm.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More