Home Concerttip Eerste namen Baroeg Open Air 2023 bekend

Eerste namen Baroeg Open Air 2023 bekend

by Nel Mertens

Het Rotterdamse Zuiderpark mag op zaterdag 9 september opnieuw vollopen voor de veertiende editie van Baroeg Open Air. Daarbij streeft de organisatie er opnieuw naar om 25 bands uit het hardere, alternatieve genre op 5 podia te zetten.

De eerste vijf namen werden op de affiche gezet, waaronder de twee headliners Katatonia en Infected Mushroom. Daarnaast zijn ook Ploegendienst, Ultra Sunn en de Rotterdamse act Smudged aangekondigd.

(c) Ank Zwolle

Waar ze in de vroege nineties nog bekend stonden om zwartgeblakerde, melodieuze doom/death metal, pakt Katatonia nu uit met donkere, melancholische rock met een licht progressief tintje. En dat deed de populariteit van de Zweden alleen maar toenemen!

Infected Mushroom neemt je dan eerder mee in hun psy-trance act. Al 25 jaar staan ze aan de top binnen het genre, met tracks vol  tempowisselingen, scheurende gitaren, maar ook aanstekelijke meezingers. Met hun dj-set dus de perfecte afsluiter van het Electronic Stage.

De Early Bird tickets waren na één dag uitverkocht. Reguliere tickets zijn nu verkrijgbaar via deze link. Maar geen nood, ook voor een gewoon ticket betaal je de erg democratische prijs van slechts 15 euro.

Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More