Home Singles CROSSBONES FEAT. ROSEN – Flashback

CROSSBONES FEAT. ROSEN – Flashback

by Bart Verlent

Søren Brassaert, Peter Delannoye, Lode Smeets, Pieter Vandermeiren en Bram Meese hebben in het verleden al bewezen dat ze topmuzikanten zijn bij verschillende orkesten, big- en popbands. Samen vormen de vijf trombonisten de band Crossbones Trombones en brengen ze met effecten en improvisaties gespekte, aanstekelijke dance, drum & base en electro. Hun composities en stage act zijn compleet uniek en de band gaf al concerten in Japan, Zuid-Korea, Dubai, Koeweit en Canada, maar ook op Pukkelpop , Dranouter en Ancienne Belgique.

Met Flashback maakte het Crossbones Trombones een nummer waar je je direct goed bij voelt en het is dan ook de bedoeling om de zomerhit van 2023 te worden. Alleen de beats komen uit de computer, alle andere geluiden worden voortgebracht door een van de trombones en dat is toch wel heel bijzonder.

Of het nummer echt zo uniek klinkt, is een andere vraag. Maar we kunnen ons wel voorstellen dat de aanstekelijke track live wel een schot in de roos is. De band brengt opzwepende muziek die live voor een gigantisch feest zorgt.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More