Home Singles CROOKED STEPS – Try Try Try

CROOKED STEPS – Try Try Try

by Bart Verlent

Na enkele jaren timmeren aan de muzikale weg werd Crooked Steps begin 2020 eindelijk beloond: ze werden verkozen tot één van de winnaars van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Ze kregen maar liefst 40 aanbiedingen om festivalshows te spelen en toen kwam corona, met als gevolg een lege agenda.

© Crooked Steps

Het Gentse trio liet het hoofd echter niet hangen. Ze zijn er terug met een nieuwe single Try Try Try. Het nummer werd geschreven in de lockdownperiode en gaat over hoop en doorzetten in moeilijke en deprimerende periodes. Met dit nummer willen ze de boodschap geven om te blijven proberen en te blijven doorgaan.

Try Try Try klinkt minder stevig dan de vorige Crooked Steps-songs. Hier is geen vettige garagerock te bespeuren maar wel een sublieme song met een fijn retro-randje en zalige samenzang. Fijn dat we met deze nieuwe single een andere kant van de band horen, en die klinkt fris, fruitig en zelfs dansbaar. Voor ons is deze nieuwe track van Crooked Steps misschien wel één van hun beste songs en zeker het bewijs dat je nooit moet opgeven.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More