Home Singles COYOTE – She Said (Klankkast)

COYOTE – She Said (Klankkast)

by Bart Verlent

Een paar maanden geleden leerden we singer-songwriter Coyote kennen met de prachtige, breekbare single Neverland. We hoorden duidelijk invloeden van Billie Eilish maar waren (en zijn nog steeds) erg gecharmeerd door haar warme stem. Veel informatie hebben we niet over dit nieuw talent, we weten alleen dat haar voornaam Stien is en dat ze nu een nieuw liedje uitbrengt.

© coyote

She Said gaat over een tienermeisje dat verlangt naar vrijheid. Ze wil de wereld verkennen en haar grootste dromen waarmaken. Het nummer is eigenlijk een vervolg op de debuutsingle waarin datzelfde meisje diep in de put zit en er niet uit lijkt te geraken. In She Said keert ze stilaan terug en lijkt ze klaar om de buitenwereld in te trekken.

Terwijl Neverland vrij klonk met enkel de prachtige stem, een subtiele gitaar en soundscapes, wordt er in deze track uitgepakt met een gelaagder geluid. Het nummer klinkt een stuk poppier, ook al zijn er nog heel wat subtiele stukken waarin Stiens mooie stem opnieuw schittert.

Producer Sam Pieter Janssens (And Then Came Fall, driftwood., Clairval,…) zorgde voor een heldere productie die perfect past bij de prachtige, gevoelige stem van Coyote.

Na deze twee pareltjes is wel duidelijk dat Coyote heel wat in haar mars heeft. Ze legde de lat van in het begin heel hoog en gaat er volledig voor.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More