Home Singles COYOTE – Neverland (Klankman)

COYOTE – Neverland (Klankman)

by Bart Verlent

Coyote is een jonge, Belgische singer-songwriter die haar echte naam niet prijsgeeft. Ze noemt zichzelf Coyote omdat het, volgens haar, een paradoxaal dier is dat dwaasheid en wijsheid in balans brengt, dat vertrouwen heeft in een goede afloop ook al weet het niet hoe die eruit zal zien.

© Coyote

Neverland is haar eerste single, het is een heel persoonlijk en kwetsbaar nummer en het is meteen ook het eerste liedje dat ze schreef. Ze nam het op met producers Sam Pieter Janssens (And Then Came Fall, Clairval…) en (W).

Dit nieuwe talent heeft een mooie, warme, breekbare stem die wat doet denken aan Billie Eilish op haar gevoeligst. Ze begeleidt zichzelf al tokkelend op akoestische gitaar. Af en toe wordt haar prachtige stem verdubbeld en in het refrein komen soundscapes het nummer wat meer kracht bijzetten.

Neverland is een prachtig pareltje van een jonge vrouw die haar eerste stappen zet in een wereld die ze niet kent. Met deze single maakte Coyote een debuut dat lang blijft nazinderen. Wij verwachten alvast veel van dit aanstormend talent.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More